Profesionalni fotograf i novinski suradnik iz Zagreba

O meni

Aleksandar_Vrtaric

Rođen sam u Kopru, u Sloveniji i živio sam u više od 10 gradova. Od 2016. živim i radim u Zagrebu. Zahvaljujući svom ocu, fotografijom sam se počeo baviti još u djetinjstvu, ranih osamdesetih godina. Po završenom obrazovanju, fotografija mi je postala i profesija, nakon čega su uslijedile i prve suradnje sa časopisima. Kroz dvadesetak godina dug staž, kao fotograf i autor tekstova sam surađivao s mnogobrojnim hrvatskim i inozemnim časopisima. U fotografiji naginjem dokumentarnom, novinskom stilu te uvijek nastojim zabilježiti emocije i prenijeti atmosferu trenutka uz neprekidno poštivanje estetike i likovnog jezika fotografije. Kao profesionalni fotograf, također nudim usluge podučavanja i osposobljavanja ljubitelja fotografije koji imaju namjeru postati ozbiljni fotografi. Više o tome možete saznati na stranici fotoradionica.net.

Na području Zagreba i cijele Hrvatske, dostupan sam za profesionalne usluge fotografiranja području novinske i komercijalne fotografije, a posebno za:

  • fotografiranje eksterijera i interijera poslovnih prostora, ugostiteljskih objekata i nekretnina te privatnih zdravstvenih ustanova
  • fotografiranje proizvoda u studijskom ili stilskom ambijentu za web trgovine, kataloge i reklamni materijal
  • fotografiranje privatnih i poslovnih portreta
  • fotografiranje korporativnog, brand i poslovnog materijala
  • fotografiranje vjenčanja, krštenja, prvih pričesti i krizmi, obiteljskih okupljanja, poslovnih susreta i simpozija
  • fotografiranje životinja i kućnih ljubimaca